Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Spijkerbroek Falcon Grijs Denim

SKU
072.01
Op voorraad
Vanaf € 19,95 Normale prijs € 59,95

De Falcon van BOOF heeft een regular fit pasvorm en zit wat ruimer op de bovenbenen.

De Falcon van BOOF heeft een regular fit pasvorm voor uw actieve kind. Vergeleken met de slim fit, valt de regular fit nog een beetje ruimer op de bovenbenen. Daarom is deze pasvorm ideaal voor kinderen met wat stevigere bovenbenen. De Falcon heeft ook een iets hogere taille dan de slim fit model. Een trendy jeans voor jongens in een stoere "used-look" grijze wassing. Zeer comfortabel en voorzien van stretch-denim zodat uw kind extra bewegingsvrijheid heeft. Doordat er 2% elastaan in zit blijft deze trendy denim jeans mooi in model. Een dubbel geweven stof die net zo stevig is als regular denim maar zit als een stretchy comfort denim. Deze stof kreukt niet en behoudt zijn vorm dankzij het dichte weefsel.  

De Falcon is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 164. De wassing en kleur is ook goed om het hele jaar door te dragen. Kleur grijs, verstelbaar elastiek in de tailleband, 5 steekzakken, lichte stretch in de stof, used-look wassing, rits en (schuif) knoop, jongensmodel. 98% Katoen, 2% Elastaan. 

Gratis verzending en 30 dagen recht op retour

Standaard levering gratis.

Van maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld? Volgende dag in huis! ... na 16:45 besteld worden 1 werkdag later geleverd (volgende werkdag verzonden). 

Meer informatie
Pasvorm Regular fit
Materiaal Katoen
Seizoen Alle
Voor Jongens