Skinny Finch Grijs - Hyper Stretch Denim

SKU
65.01G
Op voorraad
Vanaf € 19,95

De Finch Crow van BOOF heeft een slim fit pasvorm en is gemaakt van hyper stretch denim. Vergeleken met de slim fit, valt de Finch Crow nog strakker op de bovenbenen. 

De Finch Crow van BOOF heeft een slim fit pasvorm voor uw actieve kind. De Finch Crow van BOOF is gemaakt van hyper stretch denim.  Een nieuw technologische ontwikkeling als het gaat om denim jeans. Maak daarom kennis met onze hyperstretch-denim met 100% bewegingsvrijheid. De nieuwe BOOF hyper-jeans is ontworpen voor moeiteloze prestaties met een stretch voor maximale duurzaamheid.

Vergeleken met de slim fit, valt de Finch Crow nog strakker op de bovenbenen. De Finch Crow heeft een iets hogere taille. Een trendy jeans voor meisjes in een stoere grijze wassing. Zeer comfortabel en voorzien van hyper stretch-denim zodat uw kind extra bewegingsvrijheid heeft. Doordat er 2% elastaan in zit blijft deze trendy denim jeans mooi in model. Een fijngeweven en daardoor gladder aanvoelende katoenkwaliteit. Hyper-Stretch is ons enige materiaal dat zowel in de lengte als in de breedte stretcht en voor optimaal comfort zorgt. Deze stof kreukt niet en behoudt zijn vorm dankzij het dichte weefsel.  

De Finch Crow is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met maat 176. Kleur grijs, een mooie effe wassing, verstelbaar elastiek in de tailleband, 5 steekzakken, hyper-stretch in de stof, rits en knoop. Materiaal: 98% Katoen, 2% Elastaan.

Gratis verzending en 30 dagen recht op retour

Standaard levering gratis.

Van maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld? Volgende dag in huis! ... na 16:45 besteld worden 1 werkdag later geleverd (volgende werkdag verzonden). 

Meer informatie
Pasvorm Slim fit
Materiaal Katoen
Seizoen Alle
Voor Meisjes