BOOF kinderkleding gooit flink het roer om! Het kinderkledingmerk laat de agenturen gerichte aanpak los en gaat zich meer richten op ‘een hechte relatie en directe interactie' met de retailer en consument. Dat moet via elk denkbaar kanaal en het moet zelfs in het veld gebeuren. 
Wat er allemaal gaat veranderen is dat de boof/retail en boof.eu worden samengevoegd in één online verkoopplatform. Een andere verandering is dat de verkoop via agenturen in Nederland en België per 1 oktober in samenspraak is stopgezet. Wij willen de agenturen ontzettend bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren!

Volgens topman Aytekin Demirci bestaan er bij veel klanten de behoeftes om rechtstreeks bij het merk een online bestelling te plaatsen en een contactpersoon te kunnen hebben.  

BOOF SHOP-in-SHOP
Per 1 oktober heeft BOOF kinderkleding een shop-in-shop! Het is gevestigd in de winkel Dragster Jeans aan de Nieuwe Emmasingel 36 in Eindhoven.

We hebben in de eerste week gemerkt dat we ons merk veel beter kunnen presenteren met een shop-in-shop en dat we hierdoor alle ervaringen met de consumenten direct kunnen delen met onze retailers.

Veranderingen brengen nieuwe kansen
BOOF denkt in kansen en die willen wij graag met u delen. Zo hebben we meer dan 15.000 items direct uit voorraad voor u beschikbaar gemaakt. Bestellingen kunnen binnen enkele dagen geleverd worden en betalingen kunnen in de afgesproken termijnen plaatsvinden.

Voor BOOF retailers kunnen bestellingen vanaf nu rechtstreeks via
www.boof-kinderkleding.nl/retail, via info@boof.eu of via Whatsapp
06-43062430 geplaatst worden. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij onze BOOF shop-in-shop langskomen om onze collectie meteen te kunnen bekijken. 

Iedereen is welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of thee en lekker te komen kletsen over van alles of niets! 

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht via info@boof.eu of 06-43062430. 

Team BOOF


Service
Nooit meer lang willen wachten op je favoriete jeans? Op de retail site van BOOF.eu zijn ze direct te bestellen. Daarbij hoef je nooit onnodig extra te betalen voor de verzending.

Mijn eigen BOOF account
Met een eigen BOOF retail account beheert u de gegevens en houdt u overzicht op uw bestellingen. Zo bespaart u enorm veel tijd. Heeft u al een eigen account? Dan kunt u hier direct inloggen.
Bent u nog geen klant van BOOF en wilt u vrijblijvend kijken? Dan kunt u zich bij BOOF registreren.
Binnen 1 werkdag na aanmelding krijgt u een bevestiging met de inloggegevens.

Wij wensen u alvast veel kijkplezier!

Loading...