Winkelen per
Kleur
Pasvorm
Materiaal
Seizoen
Maat
Prijs
  1. 19
    60
Stoere jeans en bottoms voor jongens van Boof. De mooiste kinderkleding met een fijne fit, voor actieve jongens die er graag op uit trekken. In de clean looks en basiskleuren die je van ons kent, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen. Mooi denim en andere materialen, vaak voorzien van een verstelbare elastische band. Op die manier werken we aan de ideale fit, die bovendien doorlopend in doorontwikkeling is. Bijvoorbeeld voor de Solar jeans modellen. In de kleuren Mid Blue, Dark Blue en Grey, waarmee je eenvoudig een leuke outfit bij elkaar combineert voor je kleine jongen.

Kleding voor actieve kinderen

De Boof jeans en bottoms voor jongens zijn er voor actieve kinderen, die liever niet teveel stil zitten. Dankzij een perfecte fit, iets dat de kinderen ons zelf vertellen. Geproduceerd in Europa met hart voor zowel de mens als het milieu, zodat je daarmee een duurzame keuze kunt maken. Ontdek binnen onze collectie met kinderkleding specifiek de mooie jeans, net als de shorts die je kunt bestellen. Op die manier maak je altijd een uitstekende keuze voor je jongen of kunnen jullie samen zoeken naar leuke items.

Jongens jeans en bottoms van Boof kopen

De Boof jeans en bottoms voor jongens kun je eenvoudig online kopen, net als de rest van de kinderkleding. Direct bij ons uit de eigen voorraad, uiteraard met de complete collectie. We zijn de officiële webshop, zodat je kunt rekenen op de beste kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs. Koop de Boof jeans en bottoms voor je eigen jongen, of verras iemand anders daarmee.

Loading...