Winkelen per
Kleur
Pasvorm
Materiaal
Seizoen
Maat
Prijs
  1. 19
    60
Boof jeans voor meisjes: een stoere keuze voor uitstekende kwaliteit. Met de bekende small-fit broeken, voor de ideale pasvorm bij een actieve levensstijl. Unieke designs op basis van de ideale pasvorm, omdat we doorlopend werken aan de ideale fit voor alle broeken en de andere items uit onze collectie. Ontdek bijvoorbeeld de Impuls Jeans in de kleuren Mid Blue, Dark Blue, Black, Electric Blue en in Grijs. Mooie broeken van goede kwaliteit, die we op een duurzame manier produceren. Of bekijk de Puffin Boyfriend Jeans in de kleur Light Blue, waarmee je gaat voor een heel andere stijl.

Jeans voor actieve kinderen

Met de jeans voor actieve meisjes maak je altijd een uitstekende keuze, op basis van onze duurzame productie. Gewoon in Europa en met veel aandacht voor mens en milieu. Een bewuste en duurzame keuze voor Boof jeans voor meisjes. Net als met de rest van onze kinderkleding, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Bekijk naast de jeans voor meisjes van Boof bijvoorbeeld ook de shorts en skirts die je online kunt kopen. Of doe inspiratie op met de rest van de collectie van Boof voor meisjes, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Meisjes jeans van Boof kopen

We maken het je graag gemakkelijk om een meisjes jeans van Boof te kopen. Bij ons in de officiële webshop. We hebben de items netjes voor je op voorraad, ook in de maat waar jij naar op zoek bent.

Loading...