WELKOM OP DE WEBSITE VAN BOOF 

Wij zijn een merk in stoere "No Nonsense" kinderkleding en hebben een collectie die we direct uit voorraad kunnen leveren.  In onze showroom en hoofdkantoor in Best verkopen wij uit voorraad, de nieuwste items worden direct op de website geplaatst, deze is dus altijd up to date! 


LOGIN WINKELIERS/RETAILERS B2B PORTAAL 

Bij BOOF bent u altijd welkom om langs te komen om te praten maar komt dit even niet uit dan kunt u op onze site inloggen om een bestelling te plaatsen. Dit is het exclusieve B2B-portaal voor de winkeliers van BOOF. U kunt met uw gegevens inloggen op uw account. Indien u nog geen account hebt, dan kunt u zich hier registreren en profiteren van de vele voordelen van ons B2B-portaal.


WORD VERKOOPPUNT 

Ben je retailer en wil je BOOF opnemen in je collectie? neem dan contact met ons op. 


BOOF LID MODINT  

BOOF is lid van de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche organisatie "MODINT". Modint staat voor duurzaamheid, innovatie en expertise met het vizier op zowel binnen- als buitenland. 


BOOF - BORN THIS WAY! 

Bij BOOF bent u gearriveerd bij de meest flexibele groothandel in kinderkleding. Bij ons koopt u rechtstreeks uit voorraad en kiest u de aantallen en modellen die u zelf wilt. Zonder verplichtingen! Dus heeft u een winkel of boetiek en zoekt u naar kinderkleding dan bent u bij het juiste adres. 

Al onze pakketten worden verzonden met DPD Track and trace. Je bestelling wordt binnen 24 uur na betaling verwerkt en aangeboden aan DPD.

Wilt u meer weten over ons concept of een persoonlijke afspraak maken? Ook dat is mogelijk! Neem in dat geval telefonisch contact op via:+31(0)40 - 843 20 64 of mail naar info@boof.eu  

Wij zijn vanaf maandag tot met vrijdag geopend van: 09:00 uur-17:00 uur. Komen de reguliere openingstijden u niet uit, neem dan contact op met Aytekin Demirci +31(0)6 430 62 430.