Betalen

Je kunt in de webshop op meerdere manieren betalen. Dit kan vooraf met iDEAL, Apple pay, Credit card, Bancontact, EPS, SOFORT, SEPA, PayPal, Belfius, KBC/CBC, ING home pay, Przelewy24 of Giropay. Bij de bovenstaande betaalmethoden moet de betaling eerst ontvangen zijn voordat je bestelling verzonden wordt. Je kan ook achteraf betalen via Klarna. Als je kiest voor Klarna ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. 

BOOF verwerkt haar betalingen via Mollie. Mollie maakt het mogelijk om online betaalmethoden aan te bieden zodat je als consument op veilige en eenvoudige wijze uw bestelling online kunt afrekenen. 

ideal  mastercard visa sofort giropay bancontact

 

Achteraf betalen met Klarna 

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als je kiest voor Klarna ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt via email naar je verzonden. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn. Na het voldoen van de factuur blijf je het recht houden om binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee je de bestelling betaald hebt.

Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van je gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of je in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom je gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt je onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij je een alternatieve betaalmethoden aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, moet je 18 jaar of ouder zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn. Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt bij de bestelling je factuur. Betaal je factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven. Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna

klarna 

 

OVERSCHRIJVEN

U kunt geld rechtstreeks overboeken naar de bankrekening van BOOF via een bankoverschrijving. Deze overdracht is tegelijkertijd een overeenkomst tussen de twee partijen. Als u wilt betalen via een overboeking, moet u eerst een e-mail sturen naar info@boof.eu met alle items die u wilt kopen.

 

BANKGEGEVENS BOOF

Bank: ING Groep N.V.
Bank name: BOOF COMPANY
Bank address: Winkelcentrum Woensel 42, 5625 AC EINDHOVEN, the Netherlands
IBAN number: NL02INGB0006656609
BIC number: INGBNL2A