U kunt online betalen met

IDEAL BUNQ MISTERCASH ING HOME'PAY GIROPAY SOFORTBANKING SISOW EPS VISA MASTERCARD BANK TRANSFER PAYPAL


  

     PayPal


OVERSCHRIJVEN

U kunt geld rechtstreeks overboeken naar de bankrekening van BOOF via een bankoverschrijving. Deze overdracht is tegelijkertijd een overeenkomst tussen de twee partijen. Als u wilt betalen via een overboeking, moet u eerst een e-mail sturen naar info@boof.eu met alle items die u wilt kopen.

CREDITCARD

Een andere betalingsoptie is betalen met een creditcard. U kunt betalen met Mastercard en Visa. Als u met een creditcard wilt betalen, selecteert u uw creditcardmaatschappij en gaat u verder met de betaling.

IDEAL

Betalen via iDeal is een veilige, eenvoudige en snelle manier om online te betalen. Betalen met Ideal kan via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van LanschotBankiers. 

MISTER CASH

Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om rechtstreeks te betalen via de online betaalsystemen van alle grote Belgische banken.

VEILIG BETALEN 

Tijdens de betalingsprocedure kunt u uw gewenste betalingsprovider selecteren. We garanderen het hoogste beveiligingsniveau voor alle betalingen via BOOF met als betalingsprovider Sisow. Betalingsgegevens worden verzameld via de meest technologisch geavanceerde verwerkingssystemen. Nadat BOOF uw bestelling heeft ontvangen, wordt deze verwerkt.

BANKGEGEVENS BOOF

Bank: ING Groep N.V.
Bank name: BOOF COMPANY
Bank address: Winkelcentrum Woensel 42, 5625 AC EINDHOVEN, the Netherlands
IBAN number: NL02INGB0006656609
BIC number: INGBNL2A

Loading...