Ranja met een Rietje

 

Graag willen wij onze trouwe BOOF fans kennis laten maken met de leukste kinderkleding winkels van Nederland én verkooppunten van BOOF. Hier horen natuurlijk unieke winkels tussen.. Net zo uniek en trendy als de broeken van BOOF is de winkel Ranja met een Rietje in Helmond. Lees snel verder als je wilt weten waarom deze winkel zo uniek is….

Het verhaal achter Ranja met een Rietje..
Na een lange wens van de eigenaresse om verschillende dingen te gaan combineren, ontstond het idee van een kinderkleding winkel met vele extra’s. Door haar ervaring als kindercoach en familietherapeut ontdekte ze dat ze meer met kinderen wilden doen.
Eind augustus 2017 ging deze wens in vervulling. Samen met haar gezin werd er flink gebrainstormd over de naam en opeens was hij daar.. Ranja met een Rietje!

Drie redenen waarom Ranja met een Rietje de leukste kinderkleding winkel is..
1. Ze zien het kindje, niet alleen de ouder. Ze spelen met het kind zodat de ouders in alle rust kunnen winkelen.
2. Geen standaard maar uniek assortiment.
3. Ze zijn van álle markten thuis. Van knippen, tot yoga- en danslessen, een restaurantje, kinderfeestjes en workshops. Als je dacht dat dat alles was, kun je hier ook nog terecht voor een kindercoach en gezinstherapeut!

De grootste uitdaging..
De winkel overzichtelijk houden en het assortiment bijzonder laten zijn. Elke dag aan laten voelen als een feestje en elk artikel een cadeautje laten zijn.. De keuzes die daarbij gemaakt moeten worden is daarom ook een echte uitdaging.

Hoe kun je Ranja met een Rietje volgen..
Ze zijn erg actief op Instagram en Facebook, je kunt ze hier zeker op gaan volgen! Naast de stenen winkel hebben ze ook een webwinkel waarop je terecht kunt!

Je kunt Ranja met een Rietje bezoeken op het volgende adres:
Mierloseweg 59A
5707 AC Helmond

Openingstijden:
Woensdag en vrijdag van 10:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag van 11:30 uur tot 16:30 uur

#BOOF #BORNTHISWAY #NOBLABLA
https://www.boof-kinderkleding.nl/

Loading...