Shocking NEWS

BOOF lanceert een slimme “ShockingEdge" Jeans voor kinderen.


BOOF ZET SHOCK TECHNIEK IN OM KINDEREN IN BEWEGING TE KRIJGEN!

Je ziet het steeds vaker, kinderen die uren achter hun tablet, telefoon of laptop zitten en veel te weinig aan beweging doen. Een veel voorkomende klacht van ouders van nu is dat de kinderen steeds in-actiever worden.

Ouders zijn daarom erg bezorgd en willen dat er maatregelen in het kabinet worden genomen om dit probleem aan te pakken. De zorg om het in-actieve kind los je niet alleen op, maar ook met techniek, betoogde Aytekin Demirci – Directeur BOOF. “In een omgeving die steeds sneller en ingrijpender verandert, is innovatie noodzakelijk".  BOOF komt deze week met de slimme ‘ShockingEdge” Jeans op de markt. Een mooie jeans voor kinderen met een ingebouwde schok-sensor die elke trilling detecteert.

Het werkt op een batterij en staat op “non-actief” modus wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd dan zal d.m.v. een elektrische schok het kind gestimuleerd worden om weer heel snel te gaan bewegen. De sensor heeft een bluetooth app voor ouders waarbij ze de intensiteit van de shock zelf kunnen aanpassen.

Een coole jeans die samen met een slimme ‘ShockingEdge’ technology geleverd wordt. Hiermee krijgen ouders een mooie jeans die ook nog hun kind weer in beweging krijgt. Computer-Nerd, I-Pad verslaafd of toekomstig vlogger? Met de ShockingEdge jeans van BOOF zorg je dat kinderen weer echt gaan spelen en in beweging komen.

Specificaties: 

Type stroombron: batterij

Werkingstemperatuur: -10°C tot 50°C

Frequentie: 868,42MHz

Interface: ingebouwd  

Beschermingsgraad: 10A

Een sabotageschakelaar (voorkomt manipulatie)


Benieuwd naar hoe de “ShockingEdge Jeans” van BOOF er uit ziet? Schrijf je nu in op ons nieuwsbrief www.boof-kidswear.com dan wordt u op de hoogte gehouden.